Produse arătoase și gustoase, la concursul de artă culinară al Ligii Pensionarilor din România- Filiala Gorj

1365

12 membre ale organizației de pensionari conduse de ec. Petre Rădulescu au dat clasă în competiția organizată, ieri, la sediul din Târgu-Jiu al Ligii. Femeile au pregătit numeroase preparate românești, nu doar arătoase, ci și foarte gustoase, pentru a concura prietenește în competiția culinară intitulată ,,Din cămara bunicii”. După ce au expus preparatele, gospodinele au fost premiate chiar de președintele Ligii Pensionarilor din România-Filiala Gorj, asta imediat ce un juriu avizat a degustat bucatele pregătite cu atenție de concurente.

Câteva membre din Comisia de Femei a Ligii Pensionarilor din România-Filiala Gorj au participat, joi, cu mare plăcere la competiția de artă culinară, totodată, prilej de socializare într-o zi de sărbătoare.
Femeile, 12 la număr, au umplut o masă lungă cu zeci de preparate, expunând juriului și colegilor benevol degustători sarmale, varză la cuptor, salate de mai multe feluri, fasole bătută, aperitive, dar și gogoși și prăjituri de casă.
Produsele ,,mai grele” au fost udate cu vin și cu o parfumată gutuiată, produse proprii ale câtorva dintre membrii pensionari invitați cu drag la masă.
,,A fost extrem de dificil să departajăm concurentele, produsele <Din cămara bunicii>fiind delicioase astfel că juriul a hotărât să le premieze pe toate participantele.
Vom oferi diplome și premii în bani”, a declarat în fața audienței, președintele Ligii, Petre Rădulescu.
Următoarea competiție din sediul Ligii Pensionarilor Gorj va avea loc în luna martie.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here