Boza a sărbătorit 1 Decembrie în comuna lui Bălăcescu și Olaru

2052

Șeful Directoratului Complexului Energetic Oltenia, Sorinel Boza, a participat, duminică, la manifestările din comuna Drăguțești prilejuite de Ziua Națională. Boza este cetățean de onoare al localității în care domiciliază și colegul său din Directorat, Ovidiu Bălăcescu, dar și șeful de Resurse Umane al CEO, Sorin Olaru, și ei prezenți la manifestări. De altfel, în Drăguțești la monumentul eroilor au fost prezenți și directorii Medserv Min și Minprest, ambele subunități ale CE Oltenia.

Sorinel Boza, managerul Complexului Energetic Oltenia, a ales să sărbătorească și în acest an Ziua Națională în comuna Drăguțești. De altfel, Boza nu a venit singur la evenimentul din localitatea lipită de Târgu-Jiu, ci și cu o parte a conducerii companiei, Gabriel Giorgi-directorul Minprest și Niculina Mocioi-directorul Medserv Min fiind prezenți la manifestarea de mică amploare de la Drăguțești.
Alături de Boza s-au aflat Ovidiu Bălăcescu, membru al Directoratului, dar și Sorin Olaru, șeful de Resurse Umane, ambii din Drăguțești. Vicepreședintele Consiliului Județean, Muja a participat, de asemenea, la manifestările de la Drăguțești, pentru care edilul comunei nu a primit sprijinul financiar al Consiliului Local. Mesele s-au întins apoi în mai multe locații din comună, festinul tradițional fiind suportat din propriul buzunar de mai mulți organizatori, în funcție de posibilități și de interesul politic.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here