Evaluările managerilor instituţiilor de cultură, aprobate pe 29 aprilie

389

MUZEU 3Managementul instituţiilor culturale din judeţul nostru se pare că este asigurat de oameni bine pregătiţi, fapt confirmat de rezultatele obţinute de aceştia la cea mai recentă evaluare. În următoarea şedinţă a Consiliului Judeţean, care va fi pe data de 29 aprilie, se vor aproba rezultatele finale ale evaluărilor în discuţie.

Vasile Râbu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Gorj, este cel care supraveghează şi coordonează activitatea culturală la nivelul judeţului nostru. În urma ultimei evaluări a managerilor instituţiilor de cultură gorjene, concluzia lui Vasile Râbu este următoarea: „toţi au trecut cu brio evaluările. Din punctul meu de vedere, mă declar mulţumit de activitatea directorilor instituţiilor rabude cultură din judeţul nostru şi consider că ei chiar reprezintă cu cinste aceste instituţii şi Consiliul Judeţean”. Tocmai de aceea, odată încheiat procesul de evaluare şi fiind stabilite rezultatele, aprobarea acestora intră pe ordinea de zi a următoarei şedinţe de Consiliu Judeţean. „În data de 29 aprilie, conform convocatorului, se aprobă în şedinţa Consiliului Judeţean rezultatul final al evaluării managementului fiecărei instituţii culturale în parte”, a explicat Vasile Râbu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Gorj.

Concret, pe 29 aprilie se vor aproba rezultatele evaluării managementului următoarelor instituţii: Centrul Judeţean pentru Promovarea şi Conservarea Culturii Tradiţionale, Şcoala Populară de Artă, Ansamblul Artistic Profesionist „Doina Gorjului”, Muzeul Judeţean „Alexandru Ştefulescu”, Biblioteca Judeţeană „Christian Tell”. Directorii acestora au primit note foarte bune la evaluare, confirmându-şi astfel poziţia de şefi bine pregătiţi.

Minodora Sucea

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here