În Gorj, se reîntoarce vremea frumoasă

405

tg jiuNu va mai ninge prea mult în Gorj iar codul galben nu se va transforma în cod portocaliu, cel puţin asta au susţinut ieri specialiştii Centrului Regional de Meteorologie de la Craiova.

Potrivit meteorologilor, ninsoarea se va transforma în ploaie şi se va opri de tot în această dimineaţă.

Ninsoarea ce cade de marţi seară, în continuu, peste judeţul Gorj nu le va mai da bătăi de cap nici autorităţilor şi nici cetăţenilor deoarece meteorologii dau asigurări că în următoarele zile vremea se va încălzi. Veştile bune i-au făcut să răsufle uşuraţi chiar şi pe reprezentanţii autorităţilor judeţene care susţineau ieri că stăteau cu frica în sân că în cursul acestei nopţi temperaturile scăzute ar putea aduce poleiul pe arterele rutiere din Gorj. ,,Se opresc precipitaţiile, or să mai fie dar or să se transforme în ploaie. O să mai plouă în cursul zilei de astăzi şi în prima parte a nopţii iar mâine şi poimâine este o pauză de precipitaţii iar apoi vremea se încălzeşte”, a declarat meteorologul Mieta Colan de la Craiova.
Judeţul Gorj este încă sub avertizare hidrologică de cod galben. Fenomenele vizate sunt, în continuare, creşteri de debite şi niveluri cu depăşiri ale cotelor de atenţie, până în acestă seară la orele 20:00.
Anamaria STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here