FOTO: Prefectul de Gorj a băgat primarii în ședință

1453

Prefectul județului Gorj, Cristinel Rujan, a participat astăzi la ședința de lucru cu primarii și secretarii comunelor, orașelor și municipiilor din județul Gorj, întâlnire ce a avut următoarea ordine de zi:
-Informare privind constituirea Serviciului Teritorial Gorj al Agenției Naționale pentru Arii Naturale Protejate, modalități de obținere a avizelor în vederea accesării fondurilor europene. Prezintă: Adi Croitoru, Președinte – Agenția Națională pentru Arii Naturale Protejate.
-Prezentarea proiectului ,,Let’s Do It Romania. Prezintă: Dobrescu Monica, Șef Serviciu, Consiliul Județean Gorj – Serviciul Județean de Gestionare a Deșeurilor și a Activităților de Salubrizare Gorj.
-Principalele atribuții ale autorităților administrației publice locale derivate din Regulamentul privind gestionarea situațiilor de urgență generate de fenomene hidrometeorologice periculoase având ca efect producerea de inundații, secetă hidrologică, precum și incidente/accidente la construcții hidrotehnice, poluări accidentale pe cursurile de apă și poluări marine în zona costieră, aprobat prin Ordinul comun al Ministerului Apelor și Pădurilor și Ministerului Afacerilor Interne nr. 459/78/2019.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here