Mașina unui lider sindical din CEO, vandalizată! Roata din față, înțepată cu șurubelnița

3069

Liderul de sindicat de la Cariera Lupoaia, Nicu Bunoaica, este ținta celor care sunt nemulțumiți de faptul că sindicalistul este prea vocal în spațiul public, arătând presei, dar și lucrătorilor mai multe disfuncționalități din minerit. Luni dimineața, liderul și-a găsit roata de la autoturismul propriu, înțepată cu șurubelnița, după ce sâmbătă, aceeași roată din dreapta față era cu valva smulsă. Cu o săptămână în urmă, de pe aceeași mașină, proprietarul și-a găsit bandourile smulse și autoturismul zgâriat în partea din dreapta față, zonă în care vizibilitatea este redusă, în parcare.

Bunoaica își parchează autoturismul, un Opel Astra, în parcarea unui supermarket din Motru, supravegheat video, după ce în ultimele zile, mașina a fost victima unor vandalizări repetate. Liderul avea mașina parcată la blocul unde locuiește, într-o parcare rezidențială. Cu toate acestea, omul și-a găsit mașina lovită, zgâriată, cu valva ruptă și, într-un final, cu roata dezumflată.
,,În loc să ajung la timp la serviciu, am fost nevoit să pun rapid roata de rezervă pe mașină pentru că roata din față dreapta era pe jantă, având o gaură în lateral, făcută cu o șurubelniță. Gaura nu era făcută pe suprafața de rulare a cauciucului, în partea de sus, cum fusese staționată mașina. Am dus roata la vulcanizare și mi s-a confirmat și acolo că gaura din cauciuc a fost făcută cu un corp tăios. Am fost întrebat la service dacă am ,,prieteni”!!!. Am realizat că sunt în pericol și am mutat mașina într-o parcare supravegheată video.
O verific în fiecare dimineață la frâne, în portbagaj, deoarece mă aștept la ce e mai rău. La Roșiuța, un contracandidat al liderului de atunci a găsit cablu pus intenționat acolo pentru ca omul să fie acuzat de furt. Așa că mă uit zilnic și în portbagaj”, a spus Bunoaica. Liderul susține că dacă situația se repetă o va sesiza la poliție, deoarece nu este un secret că are dușmani, mai ales la o carieră în care, nu demult, au fost depistați proxeneți și alți hoți, o adevărată rețea de infractori.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here