IPJ, pe podium la Vaslui! Poliția Gorj are cel mai bun portar din MAI

2280

Echipa Inspectoratului de Poliție Județean Gorj s-a clasat pe locul 2, ieri, în Campionatul de minifotbal al Ministerului Afacerilor Interne, după ce a fost învinsă de IPJ Sibiu, scor 3-1. Miercuri, polițiștii gorjeni au avut două motive de bucurie.
Mai întâi au ajuns în semifinale, clasându-se pe locul 2, din grupa A, după ce au învins cu 3-1 echipa ISU Călărași și au remizat, 4-4, cu echipa Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Sectorul 6, respectiv 0-0, cu IPJ Sibiu. În aceeași zi, după partida cu cei din Maramureș, IPJ Gorj a ajuns în finală, scorul fiind strâns, 5-4.
Joi, gorjenii au jucat ultimul meci cu echipa din Sibiu.
Competiția a avut loc la Vaslui. 88 de echipe s-au înscris, în total. ,,După trei zile, cu meciuri intens disputate, a fost stabilită ierarhia celor mai bune opt echipe participante la etapa finală a campionatului de minifotbal al M.A.I.
Așadar, locul 8 este ocupat de IPJ Buzău, locul 7 de ISUJ Călărași, locul 6 de IPJ Alba, locul 5 de DGPMB, Poliția Sector 6, locul 4 de ISUJ Maramureș, locul 3 de IPJ Vrancea, locul 2 de IPJ Gorj, iar campioana acestei ediții este IPJ Sibiu. Felicitări tuturor participanților!”, au precizat reprezentanții Centrului Cultural al MAI.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Gorj, Miruna Prejbeanu, calificarea în finală este cea mai importantă performanță la minifotbal din istoria IPJ Gorj. Festivitatea de premiere a avut loc, ieri, la Vaslui. Campionatul a început în luna martie.

Un agent de la Motru, cel mai bun portar din MAI
IPJ Gorj mai are un motiv de bucurie. Un agent din cadrul Poliției Motru, Cosmin Noană, a fost desemnat, la Vaslui, cel mai bun portar, în urma rezultatelor obținute în Campionatul de minifotbal al Ministerului Afacerilor Interne.
L.F.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here