Încă o amânare în dosarul lui Ciocea!

901

Ieri dimineață, la Tribunalul Gorj, s-a judecat al doilea termen în procesul deschis de Ion Ciocea, primarul de Bustuchin, împotriva PSD, pentru anularea efectelor actului administrativ, emis Prefecturii, prin care acesta va rămâne fără mandatul de edil local. De altfel, astăzi a revenit din concediul de odihnă și secretarul primăriei, cel care are obligația să întocmească documentele cerute de Prefectura Gorj, prin care Ion Ciocea își pierde calitatea de primar.

La instanță a fost prezent atât primarul, cât și consilierul juridic al PSD, Anca Bordușanu. Instanța a decis însă să amâne procesul pentru 3 septembrie, dată până la care judecătorul așteaptă să primească documente din care să reiasă că Ciocea este sau nu membru PSD.
Se pare că PSD pregătește să depună la instanță documentul prin care Ion Ciocea și-a declarat neapartenența politică, document ce se regăsește atât la Judecătoria Târgu-Jiu, cât și la Biroul Electoral Județean, acolo unde s-au depus dosarele de candidatură pentru Camera Deputaților și Senat.
Ciocea se pare că negociază nu cu ALDE, ci cu PNL angajarea sa la Primăria Târgu-Jiu pe postul de manager public, el fiind în negocieri avansate cu primarul Romanescu.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here