Municipalitatea a repartizat locuinţele ANL

533

În cursul zilei de 8 septembrie 2013, reprezentanţii municipalităţii au repartizat locuinţele ANL. Beneficiarii care au întrunit punctajul necesar pentru obţinerea unui apartament sau a unei garsoniere pentru tineri au fost invitaţi, duminică, la Sala Sporturilor din Târgu-Jiu, pentru a afla unde vor locui începând din această toamnă.

Primăria Municipiului Târgu-Jiu a organizat, duminică, o şedinţă publică în cadrul căreia s-a făcut repartiţia garsonierelor şi apartamentelor pentru tineri. Însoţiţi de copii, părinţi, dar şi prieteni, beneficiarii locuinţelor pentru tineri au venit la Sala Sporturilor, aşteptând să afle unde vor locui. Rând pe rând, tinerii au fost strigaţi de către Ionuţ Jilăveanu, directorul Serviciului de Gospodărie Comunală din cadrul Primăriei Târgu-Jiu, care le-a spus şi le-a arătat în ce apartament sau garsonieră se vor muta. Repartiţia s-a făcut ţinându-se cont de o serie de criterii, prioritate la apartamente având familiile cu mai mulţi copii. Bucuria de citea pe faţa beneficiarilor, aceştia aşteptând acum, cu nerăbdare, momentul în care se vor muta în casă nouă.

Îşi primesc cheile peste o săptămână
Potrivit reprezentanţilor Primăriei Municipiului Târgu-Jiu, este posibil ca pe 16 septembrie să se dea şi cheile locuinţelor ANL, după care beneficiarii se vor putea muta în noul cartier.
Reamintim că lista beneficiarilor locuinţelor ANL din cartierul Narciselor a fost întocmită la începutul acestui an. Au existat şi contestaţii, în urma soluţionării lor publicându-se lista finală a tinerilor care se vor muta în casă nouă. Iniţial, repartiţia era programată pentru primăvară, însă din cauza ploilor şi a problemelor apărute ulterior, a fost imposibil ca apartamentele şi garsonierele destinate tinerilor să fie date în folosinţă atunci. Din fericire, municipalitatea a reuşit să pună la punct locuinţele ANL, urmând ca beneficiarii să se mute în ele în cursul acestei luni.
În zona Narcise sunt construite opt blocuri cu câte 20 de unităţi locative, adică 160 de unităţi locative, din care 96 de garsoniere şi 64 de apartamente cu 2 camere. În următoarea perioadă se vor demara lucrările de construcţie a altor locuinţe ANL, astfel că cei care au rămas în aşteptare au mari şanse să primească un apartament sau o garsonieră la următoarea distribuire.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here