Reţeta electronică, implementată cu succes

434

Implementată începând din luna iulie 2012, reţeta electronică a devenit obligatorie de la începutul acestui an. Privită, iniţial, cu scepticism de către unii medici, actualmente, această prescripţie este utilizată cu succes de către toţi furnizorii de servicii medicale.

Chiar dacă la început au dat bătăi de cap unora dintre medicii gorjeni, reţetele electronice au câştigat teren în cele şase luni din 2012 în care s-au utilizat în paralel cu prescripţiile clasice. Ulterior, începând din ianuarie 2013, reţeta electronică a devenit obligatorie. La ora actuală, ea este utilizată cu succes de către furnizorii de servicii medicale din judeţul nostru. „Reţeta electronică s-a implementat la toţi furnizorii de servicii medicale din judeţ. Chiar dacă unii au fost sceptici la început, acum toţi lucrează cu ea fără probleme”, a declarat Cosma Dumitrescu, director adjunct al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Gorj.
Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Gorj a pus la dispoziţia medicilor prescriptori şi a farmaciştilor cu care se află în contract un sistem de suport local care funcţionează de la momentul lansării sistemului electronic de prescriere a reţetelor.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here