Laboratorul Spitalului Rovinari are contract cu CJAS

556

Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj decontează analize mediale în valoare de peste 5.000 de lei pentru pacienţii Spitalului Orăşenesc „Sfântul Ştefan” Rovinari. Laboratorul unităţii are acreditarea RENAR şi se află în relaţie contractuală cu CJAS Gorj.

La Spitalul Orăşenesc „Sfântul Ştefan” Rovinari evaluarea RENAR a laboratorului de analize medicale s-a realizat în urmă cu mai bine de un an, laboratorul având, la ora actuală, acreditare RENAR. Conducerea unităţii sanitare rovinărene a făcut demersurile necesare în vederea contractării serviciilor de laborator. Astfel, Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Gorj decontează analize medicale în valoare de peste 5.000 de lei pacienţilor Spitalului Rovinari. „Avem acreditarea RENAR a laboratorului de analize medicale. Lunar beneficiem de decontarea analizelor într-un cuantum de peste 5.000 lei, laboratorul de analize mediale fiind în relaţie contractuală cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Gorj”, confirmă Robert Calotescu, managerul Spitalului Orăşenesc „Sfântul Ştefan” Rovinari.
De asemenea, managerul Calotescu intenţionează extinderea serviciilor oferite de Laboratorul Spitalului Rovinari: „plănuim estinderea pe aspecte de microbiologie, într-un viitor apropiat”.
Reamintim faptul că acest spital asigură asistenţa medicală a unui număr de peste 30.000 de locuitori ai oraşului Rovinari şi cinci comune arondate, care se află la o distanţă de 25-30 km faţă de Spitalul Judeţean Târgu-Jiu.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here