Carla’s Dreams a făcut show la Târgu-Jiu! Publicul adunat în Piața Prefecturii, extrem de entuziasmat

1144

Artiștii de la Carla’s Dreams, invitați pentru prima oară la Târgu-Jiu, au stârnit ropote de aplauze de la publicul adunat, vineri seară, să-i vadă pe cei șase artiști moldoveni, interpretând pentru ei hiturile deja cunoscute. Publicul a fredonat fiecare melodie cântată pe scenă, tinerii luminând chiar scena cu telefoanele mobile. Același entuziasm l-a avut publicul și la interpretarea celor de la Five Gang.

Seara de vineri a fost incendiară pentru fanii celor trei trupe care au concertat aici, artiștii fiind aleși să satisfacă toate gusturile în materie de muzică.
Pe scenă au urcat, pentru început, formațiile The Dreamers și Five Gang, atingând atât publicul matur, cât și adolescenții.
Cel mai important moment a fost însă concertul susținut de cunoscuta trupă Carla’s Dreams.
Cei șase artiști reușind să cucerească publicul chiar și numai prin apariție. Show-ul a fost de proporții, publicul arătând că adoră muzica Carla’s Dreams.
Evenimentul a fost organizat de autoritățile municipale sub genericul ,,Infinity-Un festival cât o vară”.
Mai exact, Consiliul Local și Primăria Municipiului Târgu-Jiu, prin Direcția Turism și Evenimente Culturale și Centrul Național de Informare și Promovare Turistică „Constantin Brâncuși” și-au dat concursul să atragă turiști în municipiu.
Pe scenă au urcat deja Carla’s Dreams, The Dreamers, Connect-R, 5 Gang, Golden Gang, dar urmează și Irina Rimes, Raluka, Damian Drăghici, Vama și Tudor Chirilă, Spitalul de Urgență sau The Dreamers, Orchestra „Lăutarii” din Chișinău și Maestrul Nicolae Botgros, Taraful Lătărețu și Roberta Crintea, alături de invitații lor.

A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here