Înscrieri până pe 17 mai pentru examenul de primariat

397

Medicii, medicii dentişti şi farmaciştii cu o vechime de minim 5 ani ca specialişti, care doresc să participe la examenul pentru obţinerea gradului de primar îşi pot depune dosarele la sediul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Gorj. Termenul limită de înscriere este 17 mai.

Pe data de 12 iunie se va desfăşura examenul pentru obţinerea gradului de medic primar. Cei care doresc să participe la acest examen mai au la dispoziţie câteva zile pentru a-şi depune dosarele. Înscrierile se fac la sediul direcţiilor de sănătate publică din fiecare judeţ. „Termenul limită de depunere a dosarelor pentru participarea la examenul pentru obţinerea gradului de medic primar este 17 mai. Examenul se va desfăşura în luna iunie”, confirmă Elena Piţian, purtătorul de cuvânt al DSP Gorj.
Examenul se va desfăşura în centrele universitare medicale care pot asigura condiţiile de organizare şi desfăşurare a tuturor probelor prevăzute în tematicile specialităţilor solicitate, precum şi componenţa comisiilor de examinare pentru specialităţile respective .
Pentru specialitatea medicină legală nu se susţine probă scrisă. Fiecare probă în parte este eliminatorie dacă nu se obţine minim nota 8.00. Media de promovare este 8.00.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here