Cinematograful „Sergiu Nicolaescu” a încasat într-o lună cât într-un an de zile

417

În luna decembrie Cinematograful „Sergiu Nicolaescu” din Târgu-Jiu a înregistrat cele mai mari încasări de până acum. Dacă într-un an de zile Cinematograful producea 100 de milioane de lei vechi, în luna decembrie 2012 acesta a încasat 1 miliard 200 de milioane de lei vechi.

Reîntoarcearea recordurilor, despre asta a vorbit Marius Iuraşcu, directorul România Film în urmă cu câteva zile, spunând public că încasările în luna decembrie ale Cinematografului Sergiu Nicolaescu au sărit de un miliard şi două sute de milioane în condiţiile în care într-un an de zile acest cinematograf făcuse o sută şi ceva de milioane de lei vechi. Într-o lună au crescut încasările cu 1000 %. De asemenea, acesta mai spune că îşi doreşte să modernizeze şi alte săli de cinema din Bistriţa, Deva, Piatra Neamţ, exact în locaţii în care nu există multiplexuri. “Nu mă pot bate cu multiplexul în momentul de faţă acesta vine din privat şi vine cu o grămadă de bani. Eu nu am banii aceştia că sunt de stat”, a precizat Marius Iuraşcu.
Investiţia de modernizare a Cinematografului a costat 250.000 de euro, plus alte 2 miliarde de lei vechi, din partea Primăriei municipiului Târgu-Jiu. Şi a fost realizată pe parcursul a şase luni. Sala de cinema are peste 300 de locuri, iar un bilet la un film 2 D costă 10 lei, iar la o peliculă 3 D, 15 lei.
Andrada Bărăitaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here