Motru: Circa 200 mii lei pentru două locuri de joacă. Unde vor fi amenajate!

1836

Două spaţii de joacă moderne vor fi realizate în municipiul Motru. Unul dintre ele va funcţiona chiar în Parcul Central. Investiţia se ridică la circa 200.000 de lei.

Primăria Municipiului Motru a scos la licitaţie serviciile de proiectare, achiziţionare şi montare a două noi locuri de joacă. Unul dintre ele va fi amenajat în Parcul Central, iar celălalt pe strada Minerului, în zona blocului 1 bis. Pentru achiziţionarea şi montarea echipamentelor de joacă, montaj de pavele din cauciuc şi întocmire documentaţie tehnică pentru cele două spaţii de joacă, Primăria Municipiului Motru pune la bătaie suma de 168.000 de lei, fără TVA.
„Complexul de joacă va cuprinde două tobogane spiralate, unul deschis şi celălalt în tub, două tobogane simple şi un tobogan dublu, patru turnuri accesorizate, o punte mobilă, un pod tubular, un panou escală, două scări de acces, elemente de căţărare, jocuri interactive şi de comunicare, elemente de decor de tip castel, corabie, turnuri, labirint, căsuţă etc, alte elemente care să asigure distracţia şi să satisfacă cerinţele psihomotorii ale copiilor cu vârste cuprinse între 3 şi 14 ani, cu greutate maximă de 55 kg/persoană. De asemenea, locul de joacă trebuie să cuprindă şi două leagăne pentru copii de sub 3 ani şi şase leagăne pentru copii de peste 3 ani”, se arată în caietul de sarcini. Construcţiile sunt din structuri metalice individuale, finisaje din plastic, fibră de sticlă şi lemn. Suprafeţele adiacente echipamentelor de joacă vor fi confecţionate din materiale cauciucate speciale. Firmele interesate pot depune oferte până la data de 12 iunie.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here