Încep concursurile de angajare la SJA Gorj

552

Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Gorj a scos la concurs două posturi de asistent medical şi trei de conducător auto pentru autosanitarele unităţii. Marţi şi miercuri au loc probele concursului pentru posturile de asistent medical, iar pentru cele de conducător auto examenele se vor desfăşura în perioada 22-23 ianuarie.

Cinci posturi pe perioadă nedeterminată sunt scoase la concurs de către Serviciul Judeţean de Ambulanţă. Reprezentanţii SJA Gorj au făcut demersuri pentru deblocarea câtorva posturi, eforturile continuând pentru angajarea unui medic. Înscrierile pentru posturile scoase la concurs s-au desfăşurat în luna noiembrie, când a avut loc şi selecţia dosarelor. În această săptămână sunt programate concursurile pentru asistente. „Pe cele două posturi de asistent medical au rămas 22 de candidaţi. Concursurile au loc pe 8 şi 9 ianuarie. Pentru posturile de ambulanţier avem 32 de candidaţi şi concursurile au loc în perioada 22-23 ianuarie”, a confirmat Dan Vâlceanu, managerul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Gorj.

Demersuri pentru angajarea unui medic
Conducerea SJA Gorj a demarat procedurile pentru angajarea unui medic. Deocamdată nu se ştie exact când va fi scos la concurs postul, însă reprezentanţii Ambulanţei speră să angajeze un cadru medical cât mai curând. „Am demarat procedurile pentru scoaterea la concurs a unui post de medic. Încă nu ştim când vor începe înscrierile, dar ne dorim să-l angajăm cât mai repede, deoarece avem mare nevoie de acest cadru medical”, a declarat Dan Vâlceanu, managerul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Gorj. Criza de personal cu care se confruntă sistemul sanitar autohton se regăseşte şi la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Gorj. Reprezentanţii SJA Gorj au făcut demersuri pentru deblocarea câtorva posturi, eforturile depuse în acest sens având drept rezultat aprobarea câtorva angajări, însă nevoia atragerii de noi specialişti continuă.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here