Turburea, locul 5 la Cupa Satelor

1219

Micuţii gorjeni din Turburea s-au clasat pe locul 5 la prima ediţie a Cupei Satelor. Întrecerea organizată de Federaţia Română de Fotbal s-a desfăşurat la Constanţa, gazdă fiind noul Complex Sportiv „CENTENAR 2018”, inaugurat săptămâna trecută la Cumpăna. Competiţia a fost destinată copiilor cu vârste sub 13 ani din mediul rural. După ce a câştigat faza zonală, Turburea a făcut parte din Grupa B, alături de Rudeni (Ilfov), Feldioara (Braşov) şi Sânmărtin (Bihor). Aici, trupa noastră a obţinut un singur succes, cu Feldioara.

Grupa B: Turburea – Sânmartin 0-2, Rudeni – Feldioara 0-1, Sânmartin – Feldioara 2-1, Turburea – Rudeni 0-2, Rudeni – Sânmartin 1-0, Feldioara – Turburea 0-1

Clasament 1. Rudeni 6p (3-1), 2. Sânmartin 6p (4-2), 3. Turburea 3p (1-4), 4. Feldioara 3p (2-3),

Meciul pentru locurile 5-6  le-a scos în faţă gorjenilor echipa Dumbrăviţa (Timiş), pe care au învins-o cu 2-0. Finala competiţiei a fost câştigată de Ruginoasa (Iași), care a trecut cu 1-0 de gazdele de la Cumpăna. Arbitrii partidei au fost doi „centrali” din Liga 1, Sebastian Colțescu și Horia Mladinovici. Lovitura de start a fost dată de căpitanul Viitorului, internaționalul român Ianis Hagi.

Câştigătoarea va însoţi echipa națională a României la partida cu Norvegia, din deplasare, din preliminariile Euro 2020. Locurile 2 și 3 vor beneficia de un program VIP la partida România-Spania din preliminariile aceleiași competiții, meci ce va avea loc în toamnă pe Arena Națională.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here