S-a dat startul înscrierilor la facultăţile UCB

425

Începând de astăzi, Universitatea „Constantin Brâncuşi” (UCB) din Târgu-Jiu a dat startul înscrierilor de toamnă. Sunt scoase la concurs locurile rămase neocupate în urma admiterii din vară, dar şi altele, pentru programe de studii noi. Cele mai multe locuri sunt cu taxă.

Absolvenţii de liceu, care au promovat examenul de bacalaureat în cea de-a doua sesiune, dar şi alte persoane care deţin o diplomă de BAC au la dispoziţie câteva zile pentru a se înscrie la facultate. La Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu înscrierile au început astăzi. „O parte din facultăţi încep înscrierile din 6 septembrie, restul de pe 10 septembrie”, a precizat Moise Bojincă, rectorul UCB Târgu-Jiu.
Pentru sesiunea de admitere din această perioadă Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu scoate la concurs mai multe locuri cu taxă. La Facultatea de Inginerie sunt 65 de locuri cu taxă şi şase bugetate. La Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor sunt 114 locuri cu taxă şi doar trei fără taxă. La Facultatea de Relaţii Internaţionale, Drept şi Ştiinţe Administrative sunt 91 de locuri cu taxă şi unul fără taxă. La Facultatea de Educaţie Fizică, Litere şi Kinetoterapie sunt 72 de locuri cu taxă. Facultatea de Asistenţă Medicală, Artă şi Ştiinţe ale Educaţiei sunt disponibile 40 de locuri cu taxă.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here