AJOFM oferă job-uri în Austria şi 90 de posturi în Gorj

443

jobAgenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj are în această săptămână o ofertă diversificată de locuri de muncă, cele mai multe în judeţul nostru, mai precis 92 de posturi vacante, cărora li se adaugă alte zece pentru Austria.

Astfel, prin serviciul de ocupare EURES, AJOFM Gorj oferă un număr de zece locuri de muncă vacante în Austria pentru muncitori necalificaţi în silvicultură, la tăierea ierbii cu maşini specializate. Solicitanţii trebuie să cunoască limba germană bine. Pentru aceştia, se oferă contracte de muncă pe o perioadă de şase luni, cu posibilitatea de prelungire, şi un salariu de 1.100 euro net/lună, cazare (dormitor, bucătărie, maşină de spălat), echipament de lucru, autoturism pentru deplasări.

De asemenea, în Polonia se caută un şofer de tir, în localitatea Lodzkie. Cel care va ocupa acest post va avea ca atribuţii transportul de mărfuri pe rutele Polonia – România, Lituania, Ungaria, încărcare – descărcare mărfuri. Solicitanţii trebuie să deţină permis de conducere categoria C+E, atestat transport marfă, certificat medical şi psihologic. Contractul este pe perioadă determinată până 1 aprilie 2012, iar anagajtorul acoperă toate costurile legate de cazarea, masa şi transportul angajatului. De asemenea, salariul stabilit este de cel puţin 1386 PLN/lună.

Persoanele care doresc să aplice pentru unul din aceste locuri de muncă trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul AJOFM Gorj din strada Lt.Col.Dumitru Petrescu nr.1, data limită de aplicare fiind 29 aprilie 2011.

92 de posturi în Gorj

Şi pentru judeţul Gorj, AJOFM anunţă vacante un număr de 92 de posturi, oferta curentă fiind valabilă până vineri. Aceasta cuprinde zece locuri vacante de paznic, nouă de muncitor necalificat în agricultură, şase de muncitor necalificat în silvicultură, cinci de ungător-gresor. De asemenea, până la finele acestei săptămâni, la nivelul judeţului nostru, sunt vacante şi câte patru posturi de lucrător gestionar, muncitori plantaţii şi amenajări spaţii verzi, muncitor necalificat gresie-faianţă-parchet, câte trei de frezor universal, electrician, barman. Totodată, firmele din judeţ mai caută un asistent medical generalist, un reprezentant comercial, operator introducere şi validare date, un vânzător şi un zidar pietrar, două cameriste şi tot atâţia bucătari, precum şi doi lăcătuşi mecanici, şoferi de autoturisme şi camionete, mecanici utilaje şi tractorişti.

Rata şomajului în judeţul Gorj la sfârşitul lunii martie a fost de 8,21%, corespunzătoare unui număr de 12.637 şomeri. Dintre aceştia, 6.788 şomeri sunt indemnizaţi, iar 5.605 sunt femei.

Izabella Molnar

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here