Pandurii adună puncte

643

Cea mai importantă formaţie din Gorj, Pandurii Târgu Jiu, a bifat un nou rezultat pozitiv în runda a cincea a ligii secunde. Trupa alb-albastră a remizat pe terenul echipei Daco-Getica, după un meci în care a revenit de două ori pe tabelă. Raphael Stănescu a deschis scorul în minutul 12 după o ezitare a portarului Cotolan, dar echipa noastră a egalat în minutul 27, după o acţiune personală a lui Pîrvulescu, care l-a învins pe Gavrilaş cu un şut plasat, din careu. Gazdele “au recuperat” avantajul în minutul 58, după o fază fixă lucrată ca la carte de Călinţaru şi Voicu, ultimul marcând din suprafaţă de pedeapsă. Amfitrionii au ţinut de scor doar 7 minute, Tudoran restabilind egalitatea cu un şut de la peste 30 de metri. Pe final, bucureştenii puteau obţine victoria, dar portarul Pandurilor a respins în bara “torpila” lui Epure.

Bogoi: Rezultatul este echilibrat
La finalul partidei, cei doi antrenori au avut opinii diferite despre rezultatul de pe tabelă. Antrenorul gazdelor, Marius Baciu, a declarat că scorul este nedrept pentru echipa sa. “La pauză, dacă era 4-1, nu se supăra nimeni. Sunt dezamăgit de ratările pe care le-am avut, iar adversarii au marcat la primele şuturi pe poartă. Am avut şi un penalty clar, neacordat de arbitru. Încă suntem în căutări în zona defensivă. Noi suntem o echipă care ne-am format în ultimele trei săptămâni”, a declarat Baciu la Sport Total FM. În schimb, tehnicianul gorjenilor, Adrian Bogoi, a spus că egalul este meritat. “Rezultatul este echilibrat, am luat un punct care ne menţine poziţia în clasament. Am întâlnit o echipă matură, cu mulţi jucători care anul trecut au jucat în Liga 1. Ne luptăm pentru fiecare punct, sperăm să creştem de la joc la joc şi să jucăm din ce în ce mai bine. Ne-am mai fi dorit doi-trei jucători, dar nu cred că mai este posibil. Avem jucători tineri, cu potenţial şi sperăm ca în scurt timp să avem rezultate şi mai bune”, a declarat Bogoi. După meciul din Capitală, gorjenii ocupă locul 8 în clasament. Etapa viitoare, formaţia noastră va întâlni Farul Constanţa.

DACO-GETICA BUCUREŞTI – PANDURII TÂRGU JIU 2-2 (1-1)
Raphael Stănescu `12, Adrian Voicu `58 / Daniel Pîrvulescu `27, George Tudoran `65
Daco-Getica: Gavrilaş – Val. Dima, Cotigă, Motroc, N. Muşat – Călinţaru (cpt.), D. Cîrjan (M. Grigore `69), Rob. Neacşu (Epure `69), Raph. Stănescu (Teuţ `87) – Ad. Voicu, Bustea. Rezerve neutilizate: Botaş – Carabela, Al. Iordănescu, Mîrzea. Antrenor: Marius Baciu.
Pandurii: Mih. Cotolan – Trancă (Nsiah `63), Konate, D. Ciobanu, Brînzan (cpt.), Al. Vasilescu, Tudoran, D. Pîrvulescu (P. Popescu `86), Cenaj, Vodă, Blejdea (Rob. Gheorghe `51). Rezerve neutilizate: Sălăjan – Dănescu, N. Cotolan, Rob. Lică. Antrenor: Adrian Bogoi.
Arbitrii: Andrei Lucian Ţiţii (Şura Mică), Marius Bălan (Dej) şi Cristian Voicu (Focşani).

Liga 2 / Etapa 5
Sâmbătă, 1 Septembrie
Aerostar Bacău – ASU Politehnica Timişoara 1-2
CS Mioveni – Metaloglobus Bucureşti 5-0
Daco-Getica Bucureşti – Pandurii Târgu Jiu 2-2
Dacia Unirea Brăila – Sportul Snagov 0-3
ACS Poli Timişoara – UTA Arad 0-3
Duminică, 2 Septembrie
SSC Farul Constanţa – CS Baloteşti 2-0
Ripensia Timişoara – Academica Clinceni 0-3
Luni, 3 Septembrie
Universitatea Cluj – Luceafărul Oradea 18:00
Marţi, 4 Septembrie
FC Argeş – Energeticianul 19:30
Miercuri, 12 Septembrie
Petrolul Ploieşti – Chindia Târgovişte 19:30
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here