ELPRECO a dus un camion de BCA unui localnic din Isvarna

1532

Constantin Budică, un gorjean din Isvarna, este fericitul câştigător al premiului pus în joc de către societatea ELPRECO în cadrul campaniei “BCA pentru CASA ta”. Premiul a constat într-un tir încărcat cu BCA, iar norocosul câştigător a intrat în posesia acestuia zilele trecute.

Campania „BCA pentru CASA ta”, organizată de ELPRECO, în parteneriat cu compania Lafarge, s-a desfăşurat în Oltenia şi a constat într-o serie de demonstraţii practice ce au arătat excelenta eficienţă termică, izolarea fonică, dar şi uşurinţa şi rapiditatea construirii cu BCA-ul fabricat la Craiova. Tot în cadrul acestei campanii a fost organizată şi o tombolă ce a avut ca premiu un camion încărcat cu BCA, tombolă la care au avut posibilitatea de a participa toţi cei care au asistat la demonstraţiile practice susţinute de ELPRECO. „Campania a vizat în principal judeţele din Oltenia. A constat într-o serie de demonstraţii prin care am încercat să arătăm calităţile BCA-ului ELPRECO, comparativ cu alte materiale de zidărie. Au fost o serie de demonstraţii în câteva localităţi din Oltenia. Oamenii s-au arătat interesaţi, au participat la demonstraţii şi cu această ocazie au avut şi posibilitatea să completeze nişte taloane, intrând astfel în concurs. Tragerea la sorţi a avut loc pe 30 septembrie, a fost organizată la Craiova, la sediul nostru, în prezenţa unui notar public. Premiul este un camion încărcat cu BCA, mai exact 32,76% mc de BCA”, a declarat Gabriel Cîrau, specialist marketing ELPRECO. Dintre cei aproximativ 500 de participanţi la tombolă, cel mai norocos s-a dovedit a fi Constantin Budică, un gorjean din Isvarna, localitate componentă a oraşului Tismana. Fericitul câştigător s-a declarat încântat de premiul obţinut, mai ales că plănuieşte să-şi extindă casa.
„Am primit vestea acum vreo trei zile, prin telefon. Vrem să construim nişte camere. Temelia este deja turnată şi au venit la fix bolţarii”, a spus norocosul câştigător. ELPRECO este o firmă etalon a Olteniei, de 50 de ani producând materiale de construcţii atât pentru segmentul rezidenţial, cât şi pentru infrastructură. Vorbim aici de sistemul de zidărie din BCA, sistemul de învelitori din beton, sistemul de pavaj şi sistemul de canalizare. ELPRECO face parte din 2007 din grupul irlandez CRH, unul dintre cei mai mari producători de materiale de construcţii din lume.
Roxana Lupu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here