Premierul a vizitat locuinţele ANL din zona Narciselor

412

Prezent la Târgu-Jiu pentru deschiderea noului an şcolar, premierul Victor Ponta a făcut şi o scurtă vizită în cartierul de tineri din zona Narciselor. El a fost însoţit de autorităţile locale şi judeţene. Beneficiarii locuinţele ANL sunt bucuroşi că însuşi prim-ministrul şi-a făcut simţită prezenţa în cel mai nou cartier al municipiului.

Nu mai puţin de 165 de tineri din municipiul nostru au primit recent câte o locuinţă ANL. După ce au fost repartizaţi în apartamente sau garsoniere, în funcţie de punctajul întrunit şi de alte criterii, ei şi-au primit şi cheile noilor locuinţe. Bucuria mutării în casă nouă a fost şi mai mare datorită prezenţei premierului Victor Ponta în cartierul din zona Narciselor. El a fost prezent în momentul în care chiriaşii au primit cheile caselor în care urmează să se mute. Ponta s-a arătat mulţumit de cum se prezintă noile blocuri ANL. „Aici arată foarte bine şi cred că şi în ţară e la fel; o să mergem să mai vedem şi altele. Faţă de primele generaţii de locuinţe ANL, categoric acestea arată mult mai bine”, a menţionat Victor Ponta.
Reamintim faptul că Primăria Municipiului Târgu-Jiu a organizat, duminică, 8 septembrie 2013, o şedinţă publică în cadrul căreia s-a făcut repartiţia garsonierelor şi apartamentelor pentru tineri. Însoţiţi de copii, părinţi, dar şi prieteni, beneficiarii locuinţelor pentru tineri au venit la Sala Sporturilor, aşteptând să afle unde vor locui. Rând pe rând, tinerii au fost strigaţi de către Ionuţ Jilăveanu, directorul Serviciului de Gospodărie Comunală din cadrul Primăriei Târgu-Jiu, care le-a spus şi le-a arătat în ce apartament sau garsonieră se vor muta. Repartiţia s-a făcut ţinându-se cont de o serie de criterii, prioritate la apartamente având familiile cu mai mulţi copii. Bucuria de citea pe faţa beneficiarilor, aceştia aşteptând acum, cu nerăbdare, momentul în care se vor muta în casă nouă.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here