„Bogdan Niculescu, cel mai bun ortoped din Oltenia”

4007

La Spitalul Orăşenesc de Urgenţă Târgu-Cărbuneşti îşi desfăşoară activitatea cel mai bun ortoped din Oltenia: doctorul Bogdan Niculescu. Confirmarea vine din partea managerului Constantin Târziu şi a pacienţilor trataţi în cadrul Compartimentului Ortopedie-Traumatologie. Actualmente, director medical interimar, Niculescu reuşeşte să demonstreze că tot ce face este de un profesionalism incontestabil, motiv pentru care atât managerul spitalului, cât şi autorităţile locale, speră ca ortopedul să rămână în echipa de conducere a unităţii medicale de la Târgu-Cărbuneşti.

În urmă cu trei ani de zile, la Spitalul Orăşenesc Târgu-Cărbuneşti îşi începea activitatea un tânăr ortoped, extrem de conştiincios şi dornic de a-şi face meseria cu profesionalism. Atunci a luat naştere Compartimentul Ortopedie-Traumatologie, a cărui activitate este coordonată şi în prezent de dr. Bogdan Niculescu. „Bogdan este la noi de trei ani. Este omul cu care am avut curajul să pun bazele unui compartiment de Ortopedie, iar rezultatele se ştiu şi se văd”, menţionează Constantin Târziu, managerul Spitalului Orăşenesc de Urgenţă Târgu-Cărbuneşti.

„Niculescu îmbină perfect omul cu medicul”
În cei trei ani de activitate la spitalul din Târgu-Cărbuneşti, Bogdan Niculescu a tratat nenumăraţi pacienţi, unele dintre cazuri fiind extrem de grave. Profesionalismul dovedit de-a lungul timpului face ca la ora actuală el să fie cel mai apreciat şi cel mai căutat ordoped din Gorj şi nu numai. Secretul său este nu doar priceperea de care dă dovadă pe linie medicală, ci şi calitatea sa umană. „Eu zic că doctorul Bogdan Niculescu este cel mai bun ortoped din Oltenia. El îmbină perfect omul cu medicul”, precizează directorul Constantin Târziu.
Pacienţii sunt cei care apreciază cel mai mult ceea ce face medicul Bogdan Niculescu, aceştia fiind impresionaţi de modul cum sunt trataţi de el, atât din punct de vedere medical, cât şi uman. Cuvintele de mulţumire sunt parcă prea mici pentru a-i putea arăta recunoştinţa. „Mulţumesc prietenului meu, dr. Bogdan Niculescu! De ce? Am avut o problemă de sănătate cu fiica mea; a avut o „gâlmă” la picior şi trebuia operată. Am auzit de dr.Niculescu, chirurg ortoped. Emoţionată şi cu teama de cum voi putea lua legătura cu acest medic renumit în Gorj pentru premiere medicale, i-am scris email, la care, spre surprinderea mea, am primit rapid răspuns. Aşa am descoperit un tânăr medic, cald, un om de cuvânt, cu coloană vertebrală, cu o calitate umană de invidiat. Profesional, nu s-a dezis, operaţia fiicei mele a fost un succes. Sunt un om care iubeşte calitatea umană şi profesionalismul. Drept dovadă, pot spune că m-am dus la un medic şi am plecat cu un prieten. Spun din nou: mulţumesc dr. Bogdan Niculescu!”, spune Aura Mirela Ionicioiu, mama unei paciente operate de acest medic.

Târziu: „Alt director medical mai bun nu există!”
De câteva luni de zile, Bogdan Niculescu ocupă şi funcţia de director medical interimar al Spitalului Orăşenesc de Urgenţă Târgu-Cărbuneşti. Managerul unităţii speră ca şi după expirarea interimatului, Niculescu să rămână pe această funcţie, lucru dorit şi de autorităţi. „Bogdan Niculescu este un doctor bun şi un director bun. Altul mai bun ca el nu există! Şi eu şi domnul primar sperăm ca Bogdan să rămână director medical pentru că în acest timp, în aceste luni, a dovedit implicare şi a demonstrat că este un director medical foarte bun. Poate mulţi ar vrea această funcţie, dar nu e de ajuns să stai pe un scaun de conducere, trebuie să şi faci ceva pentru spital, ori doctorul Niculescu chiar face!”, confirmă Constantin Târziu, managerul Spitalului Orăşenesc de Urgenţă Târgu-Cărbuneşti.
În cadrul Compartimentului Ortopedie – Traumatologie al spitalului din Târgu-Cărbuneşti au fost realizate intervenţii chirurgicale unice în judeţul nostru, medicul Bogdan Niculescu dând dovadă de fiecare dată de un înalt profesionalism. El este un specialist extrem de exigent şi foarte devodat profesiei, iar rezultatele activităţii sale sunt vizibile şi de răsunet. Cu toate acestea, ortopedul Bogdan Niculescu este un om modest, căruia nu-i place publicitatea de niciun fel, concentrându-şi întreaga energie asupra carierei sale medicale, cum bine spunea un prieten de-al său, tot medic: „Bogdan se sacrifică pe altarul ştiinţei”.
Minodora Sucea

1 COMENTARIU

  1. Am fost internata la dansul, dar pot sa spun ca nu am fost multumita de tratamentul aplicat, este un infatuat cu nasul pe sus lipsit de communicare cu pacientul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here