A intrat cu maşina în stâlp

320

Un tânăr de 19 ani a ajuns la spital după ce şoferul autoturismului în care se afla a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi a intrat în coliziune cu un stâlp. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

În după-amiaza zilei de 22 august 2013, poliţiştii Secţiei nr.6 Poliţie Rurală Târgu-Cărbuneşti au fost sesizaţi de un bărbat în vârstă de 60 ani, din comuna Scoarţa, cu privire la faptul că pe DN 67 s-a produs un eveniment rutier soldat cu victime.
Ca urmare a cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că accidentul s-a produs pe fondul oboselii la volan. „Din primele cercetări efectuate de poliţişti s-a stabilit faptul că Ţ.Ş., de 65 ani, din comuna Runcu, în timp ce conducea un autoturism pe DN 67, pe raza comunei Scoarţa, din direcţia Vâlcea în direcţia Târgu-Jiu, pe fondul oboselii, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un stâlp din lemn pentru susţinerea reţelei de cablu telefonic. În urma impactului un pasager în vârstă de 19 ani a suferit leziuni, fiind transportat cu ambulanţa la Secţia U.P.U. a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgu-Jiu, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate”, a precizat Romina Dochian, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. De asemenea, bărbatul a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Cercetările continuă, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
R.L.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here