Bătaie de joc la adresa unor salariate de la EMC Motru! Ce face un director?

515

Două angajate ale EMC Motru, care lucrează la Cariera Lupoaia, au fost chemate la ora 14.30 la sediul exploatării din municipiu de către directorul Mihai Dafinoiu pentru semnarea actelor adiționale,  după armonizare. Ajunse la sediul EMC, salariatele l-au întrebat pe director care au fost criteriile de acordare a claselor salariale, femeile primind 1-2 clase fiecare. Întrebările l-au deranjat la culme pe Dafinoiu care le-a transmis acestora că procedura s-ar fi făcut cum a vrut acesta și când vrea acesta. Salariatele au cerut, în atare condiții, detalii apoi la Resurse Umane, sesizând telefonic la directorul Dobrițanu cele întâmplate și atitudinea neconformă a lui Dafinoiu, care nu le-a mai lăsat pe aceste să semneze actele adiționale. Angajatele i-au comunicat directorului Direcției Miniere că Dafinoiu le-ar fi amenințat că nu vor mai vedea nicio clasă, nici la negocierea viitoare din martie-aprilie.

Și acum, femeile așteptau pe holul EMC Motru să semneze, de peste o oră și jumătate, actele adiționale pe care Dafinoiu, închis în birou, refuză să i le mai înmâneze acestora.

1 COMENTARIU

  1. HEEEEEI DAFINOIULE ERAI TREAZ CAND TE AI ACOMPORTAT CU SALARIATII CA SI CUM AI FI PE MOSIA TA !!!! DACA NU NE INSELAM NOI ASTIA DE CARE ITI BAI TU JOC…. CRED CA AR TREBUI SA PLECI LA PENSIE …..CE ZICI DE TREABA ASTA?????? CUM POT OCUPA ASEMENEA SPECIMENE ACESTE FUNCTII ????? DAFINOIULE MAI TII MINTE CAND BURLAN TEA TINUT NUMAI IN FUNCTII SI TE MUTA DE COLO COLO… OARE DE CE ????? TOT ALCOOLUL ERA DE VINA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here