Vezi mesajul deputatului Mihai Weber

415

„Camera Deputaților, în calitate de For decizional, a adoptat astăzi, 29 noiembrie 2017, cea mai importantă lege pentru Mediul de Afaceri, Legea Prevenirii. A fost eliminată lista contravenţiilor pentru care nu se vor mai aplica amenzi, ci numai avertismente, urmând ca ele să fie stabilite de către Guvern.
Lista neregulilor pentru care firmele vor scăpa de anumite amenzi la prima abatere va putea fi stabilită și modificată mult mai ușor, prin hotărâre de Guvern, în contextul în care un proiect de act normativ înregistrat în Parlament trebuie să urmeze un traseu legislativ de durată.
Legea Prevenirii este poate una dintre cele mai importante și așteptate măsuri luate până în prezent, pentru mediul de afaceri, măsură care contribuie la creșterea economică, aducând, în același timp, o îmbunătățire a modului în care mediul de afaceri funcționează, ușurând activitatea agenților economici, PSD-ul fiind primul partid politic din România care aplică acest concept de prevenţie și nu de sancţionare”, a scris în urmă cu scurt timp deputatul social democrat Mihai Weber, pe contul său de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here