Adrian Gorun: „Vasile Popeangă este singurul parlamentar de Gorj care ne susţine”

328

IMG_6203Rectorul Universităţii „Constantin Brâncuşi”, Adrian Gorun a declarat, într-o conferinţă de presă, că deputatul PSD Vasile Popeangă este singurul parlamentar de Gorj care se interesează de soarta UCB şi care susţine instituţia gorjeană de învăţământ superior.

Conducerea Universităţii „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu îi este recunoscătoare deputatului PSD Vasile Popeangă pentru modul cum acesta se implică în problemele instituţiei şi pentru susţinerea pe care i-o acordă. „Vasile Popeangă este singurul parlamentar de Gorj care ne susţine”, a declarat, în cadrul conferinţei de presă, Adrian Gorun, rectorul UCB Târgu-Jiu.

Clasificarea universităţilor, pe criterii politice

Vasile Popeangă, prezent la conferinţa de presă a Universităţii „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu, organizată joi, 8 septembrie, le-a spus jurnaliştilor că procesul de clasificare a universităţilor a fost realizat pe criterii politice. „Este clar că această clasificare a universităţilor a fost făcută pe criterii politice. Criteriile au fost schimbate mereu în timpul jocului şi în toată ţara sunt rectori nemulţumiţi de criterii şi de clasificare, chiar rectori care sunt membri ai PD-L. (…) Pe cei de la PD-L nu i-a interesat absolut deloc soarta UCB; puteam să obţinem mai multe locuri finanţate pentru masterat. Este trist că parlamentarii noştri nu se preocupă de Universitatea „Constantin Brâncuşi”, pentru că ea este semnificativă pentru zona noastră”, a explicat deputatul social-democrat Vasile Popeangă. Dezamăgit de tot ce se întâmplă, Popeangă a menţionat: „eu aştept schimbarea Puterii şi realizarea adevăratei reforme în învăţământ şi în sănătate”.

Minodora Sucea

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here