Mesaj SFÂŞIETOR, primit de logodnica poliţistului care s-a împuşcat în cap, de ziua ei

643

Mesajele de condoleanţe curg pe pagina de Facebook a iubitei lui Cristian Boncioagă. Mătuşa acesteia i-a postat cuvinte sfâşietoare, în ziua în care Andreea Maria ar fi trebuit să sărbătorească onomastica, alături de familie şi iubitul ei.

Draga mea nepoată, azi, de Sfânta Maria, în loc să-ţi urez la mulţi ani, îţi zic cu mare durere în suflet CONDOLEANŢE! Mâine este ultima zi când îţi mai poţi vedea şi saluta iubirea vieţii tale, sufletul şi viaţa ta, fii puternică să poţi trece peste aceste momente de tristeţe, eraţi o copie minunată! Adio, Cristian Boncioagă, ai lăsat mare durere şi tristeţe în urma ta!„, este mesajul postat de femeie pe reţeaua de socializare.

Poliţistul din comuna Stejari, angajat al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Dolj, a fost găsit împuşcat în cap, ieri dimineaţa, în toaleta casei părinteşti. Descoperirea macabră a fost făcută de tatăl lui Cristian Boncioagă, care a sunat la 112. Tânărul de 27 de ani, care se pregătea să devină şef de post în localitatea doljeană Fărcaş. Acesta nu a lăsat în urmă niciun bilet de adio. Încă nu se cunosc motivele care l-au împins la acest gest.
Tatăl tânărului de 27 de ani a sesizat organele de Poliţie, în jurul orei 07.20, luni, cu privire la faptul că l-a găsit împuşcat pe fiul său în baia locuinţei din comuna Stejari. Echipa operativă formată din poliţişti, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, a constatat nefericitul eveniment. Din primele verificări a reieşit faptul că poliţistul îşi desfăşura activitatea în cadrul IPJ Dolj, la Postul de Poliţie Fărcaş şi avea armamentul din dotare la domiciliu, întrucât urma să intre de serviciu în acea zi, iar reglementările legale în domeniu permit această procedură, ca poliţiştii de la posturi să ia pistolul acasă, unde să-l păstreze în condiţiile legii, într-o cutie specială. Trecuse ultima testare psihologică, în octombrie 2016 şi era valabilă trei ani„, a declarat Miruna Prejbeanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here