Posturi scoase la concurs, la Primăria Târgu-Cărbuneşti

414

mazilu primar carbunestiÎn perioada următoare, Primăria oraşului Târgu-Cărbuneşti va trece prin febra concursurilor, deoarece se doreşte ocuparea a două posturi. Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici (ANFP) organizează concurs la sediul instituţiei din Bucureşti de promovare pentru ocuparea funcţiei publice de conducere vacante de şef birou buget, contabilitate, resurse umane din cadrul aparatului de specialitate al primarului oraşului Târgu-Cărbuneşti.

Concursul se organizează în data de 28 martie 2011, ora 10:00 când se va susţine proba scrisă şi în data de 30 martie 2011, ora 14:00, când, candidaţii, vor susţine proba interviului. Condiţiile de participare pentru ocuparea acestui post sunt: deţinerea de studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, studii de masterat sau postuniversitare în domeniul administraţiei publice, management, ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, candidaţii să fie numiţi într-o funcţie publică din clasa I, să aibă o vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice de minimum doi ani, să nu aibă în cazierul administrativ o sancţiune disciplinară neradiată şi să deţină cunoştinţe de operare PC. “Pe acest post, cel mai sigur va candida Sorin Corici, angajat în prezent în funcţia de ingier la Compartimentul Achiziţii”, a declarat primarul oraşului Târgu-Cărbuneşti, Mihai Mazilu.

O altă schimbare de posturi va fi la Compartimentul Audit. “Voi demara un concurs de ocupare a unei funcţii din Compartimentul Audit deoarece postul este vacant de anul trecut şi este nevoie să fie ocupat. Voi proceda astfel încât la acesta să poată participa şi oameni din afara primăriei, dar şi din interior dacă se doreşte”, a mai spus Mihai Mazilu.

Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here