Elevii navetişti din Logreşti, lăsaţi fără microbuz

364

microbuzetransportscolar_bCopiii din comuna Logreşti nu vor putea să mai folosească microbuzul şcolar. Acum, în plină iarnă, copiii trebuie să meargă 7 kilometri pe jos pentru a ajunge la şcoala în care învaţă.

S-a ajuns aici, după ce microbuzul şcolar a fost lăsat fără certificatul de înmatriculare şi numerele de la maşină de către angajaţii de la Autoritatea Rutieră Română (ARR).

Ieri, în urma unui control în trafic, ARR a dispus ca microbuzul şcolar să nu mai circule pe drumurile publice, întrucât nu deţine licenţa de transport persoane. Acest aviz ar fi trebuit obţinut de către Primăria Logreşti contra unei taxe de 1500 de lei. Cum primăriile parcurg o perioadă critică din punct de vedere financiar, edilii nu au avut banii necesari pentru avize. Acum, o lună de zile microbuzul va sta tras pe dreapta, iar elevii se vor descurca cum pot pentru a ajunge la şcoală.

Angajaţii Primăriei susţin că au avut grijă ca microbuzul să aibă cauciucuri de iarnă şi să transporte în siguranţă elevii, însă n-au mai fost bani şi pentru aceste avize.

G.M.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here