Restanţele disponibilizaţilor, achitate de Poliţia Comunitară

354

comunitari facuta de mineFoştii salariaţi ai Poliţiei Comunitare Târgu-Jiu care au fost disponibilizaţi în septembrie şi-au primit banii pentru luna octombrie. Cele aproape 40 de persoane care au părăsit instituţia în toamnă au aşteptat însă câteva luni pentru aceşti bani care s-au dat chiar la începutul acestei săptămâni.

Pentru toţi disponibilizaţii s-a plătit astfel o sumă totală de 40.000 de lei. ,,Poliţia Comunitară nu mai are nicio datorie către niciunul dintre foştii angajaţi. După disponibilizări, trebuia să plătim salarii restante la circa 120 de persoane, dar majoritatea a încasat pe parcurs ce am primit şi noi bani. Am plătit în funcţie de cum am încasat şi noi de la cei cu care avem contracte deoarece ne plătesc cu o lună în urmă, astfel am ajuns să avem datorii către disponibilizaţi”, a declarat Ion Tudor, directorul Poliţiei Comunitare Târgu-Jiu. Două sute dintre salariaţii Poliţiei Comunitare Târgu-Jiu au fost disponibilizaţi în urma reducerii numărului de posturi din instituţii publice.

Comunitarii la proces

Şapte dintre foştii angajaţi au dat Poliţia Comunitară în judecată, ei contestând felul în care au fost disponibilizaţi dar şi rămânerea fără anumite sporuri din salariu. Din păcate reclamanţii nu s-au prezentat în instanţă la termenele stabilite de magistraţi motiv pentru care procesele nu le sunt favorabile, a mai menţionat Tudor.

Anamaria Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here