MESAJUL Preşedintelui Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu, la întâlnirea Fiilor Gorjului, Bucureşti, septembrie 2010

346

DSCF9235Întâlnirea cu Liga Culturală „Fiii Gorjului” care se desfăşoară la Bucureşti în fiecare toamnă are, de această dată, o încărcătură suplimentară. Bucuria revederii unor dragi şi vechi prieteni, completată fericit de evenimentele culturale şi artistice deosebite cuprinse în programul manifestării, nu va fi deplină, având în vedere situaţia actuală, economică şi socială, destul de îngrijorătoare, care nu ocoleşte nici Gorjul.

Sunt convins că în discuţiile cu gorjenii din Capitala ţării se vor aborda şi posibile soluţii concrete pentru a evita o agravare a situaţiei existente. Oamenii care au reuşit în plan individual, care s-au remarcat prin profesionalism, corectitudine şi repere morale deosebite, pot oferi un sprijin real comunităţilor din rândul cărora s-au ridicat.

Sunt vremuri în care avem nevoie de întreaga solidaritate care-i păstrează pe gorjeni uniţi în jurul ideilor valoroase. Contactele personale contează uneori mai mult decât demersurile oficiale. Ne bazăm, în continuare, pe legăturile puternice pe care Fiii Gorjului încă le au cu locurile natale şi pentru care încearcă, de multe ori neştiuţi, să obţină cele mai corecte decizii, cu impact economic şi social.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here