Doina Gorjului, în spectacol la Întorsura Buzăului

318

2Ansamblul Artistic Profesionist „Doina Gorjului” va susţine un spectacol, duminică, 5 septembrie, la Întorsura Buzăului, cu ocazia Zilelor Oraşului. Pentru prestaţia artiştilor gorjeni, în conturile Ansamblului va intra şi o sumă frumuşică de bani.

Zilele oraşului Întorsura Buzăului se sărbătoresc anual în prima duminică a lunii septembrie, când are loc şi Festivalul „Ciobănaşul”. Anul acesta a fost invitat la eveniment şi Ansamblul Artistic Profesionist „Doina Gorjului”. “Este pentru prima dată când „Doina Gorjului” ajunge pe acele meleaguri şi sperăm să fie de bun augur. Spectacolul va fi prezentat de Marioara Murărescu, marea doamnă a folclorului românesc şi ne bucurăm că ne numărăm printre invitaţi”, a declarat Gheorghe Porumbel, directorul Ansamblului Artistic Profesionist „Doina Gorjului”.

porumbelSpectacol plătit

Spectacolul pe care îl vor susţine artiştii Ansamblului Artistic Profesionist „Doina Gorjului”, duminică seara, la Întorsura Buzăului, este unul plătit. Ceea ce este foarte bine pentru bugetul şi aşa foarte mic al Ansamblului.

“Spectacolul este cu bani şi anume, două sute de milioane de lei vechi. Este o sumă bine-venită pentru că se ştie că traversăm o perioadă dificilă din punct de vedere financiar, aşa că, orice bani în plus sunt buni pentru bugetul nostru limitat”, a precizat directorul Ansamblului Artistic Profesionist „Doina Gorjului”.

Minodora Sucea

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here