Spune că a fost violată într-o scară de bloc

366

violataO tânără de 21 de ani din Buduhala susţine că a fost violată de către un bărbat pe care îl ştia din vedere. Violul ar fi avut loc într-o scară de bloc din apropierea Colegiului Naţional „Spiru Haret” din Târgu-Jiu, în plină zi.

Femeia a anunţat un viol abia la câteva ore de când se presupune că s-ar fi întâmplat. Ana Pârvu, de 21 de ani, din Buduhala, a povestit oamenilor legii faptul că se afla pe stradă în apropierea Colegiului Naţional „Spiru Haret” din Târgu-Jiu când s-a întâlnit cu un bărbat pe care îl ştie după nume. „Îl vedeam pentru a doua oară. Nu îl cunosc, ştiu doar că îl cheamă Alin. M-a luat cu forţa”, a declarat femeia. Tânăra a mai spus şi că actul s-ar fi consumat într-o scară de bloc fără ca ea să poată opune prea multă rezistenţă. „M-a băgat într-o scară de bloc, se poate vedea şi sângele de acolo. Mi-a pus mâna la gură, podul palmei. Nu am putut face nimic pentru că era înalt, mare”, a mai declarat victima.

De partea cealaltă există semne de întrebare despre veridicitatea spuselor acesteia pentru că femeia a anunţat violul la mai multe ore de când s-a întâmplat. De asemenea, există persoane care declară că aceasta s-ar mai ocupa şi cu întreţinerea de relaţii sexuale pentru a obţine foloase materiale. Poliţia desfăşoară, în continuare, cercetări, pentru a stabili cum s-a întâmplat de fapt.

Dorina CIOPLEA

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here