Pieton accidentat în timpul unei traversări neregulamentare

411

Un pieton în vârstă de 76 de ani a ajuns la spital după ce a fost accidentat uşor de un autoturism care se deplasa din direcţia Mătăsari spre Drăgoteşti. Şi conducătorul auto a fost transportat la spital pentru recoltarea probelor biologice.

Poliţiştii Secţiei nr.4 Poliţie Rurală Mătăsari au fost sesizaţi, miercuri, 6 noiembrie 2013, orele 13:09, prin apel 112, despre faptul că pe raza comunei Mătăsari, s-a produs un accident de circulaţie cu victime.
Din primele cercetări efectuate de echipa operativă constituită la nivelul subunităţii, s-a constatat că M.D., de 18 ani, din comuna Drăgoteşti, în timp ce conducea un autoturism pe DJ673 A, din direcţia Mătăsari în direcţia Drăgoteşti, a accidentat uşor pe B.V., de 76 ani, din localitate, care s-a angajat în traversarea drumului judeţean, fără să se asigure.

Şoferul şi victima sa au ajuns la spital
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, ulterior fiind condus la Spitalul Rovinari pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Victima a fost transportată la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Cercetările continuă, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here