Sexagenar cercetat pentru tăiere ilegală de material lemnos

431

Un gorjean în vârstă de 66 de ani din comuna Slivileşti este cercetat de către poliţişti sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăiere ilegală de material lemnos, faptă prevăzută şi pedepsită de Legea nr. 46/2008 Codul Silvic. El a tăiat şapte fagi nemarcaţi.

În după-amiaza zilei de miercuri, 6 noiembrie 2013, la orele 15:40, poliţiştii din comuna Slivileşti au fost sesizaţi de un reprezentant al Ocolului Silvic Motru cu privire la faptul că T.E., de 66 ani, din comuna Slivileşti, a tăiat, fără drept, material lemnos de pe un teren cu vegetaţie forestieră. Urmare a cercetărilor efectuate de poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului a rezultat faptul că în cursul lunii octombrie 2013, T.E. a tăiat de pe un teren proprietate personală, un număr de şapte arbori de esenţă fag, de diferite dimensiuni, fără a avea aplicată marca silvică.
Poliţiştii îl cercetează pe bărbat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăiere ilegală de material lemnos, faptă prevăzută şi pedepsită de Legea nr. 46/2008 Codul Silvic.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here