Gorjeanul Săulescu vrea din nou promovarea în Liga a II-a

596

Fotbalistul gorjean Dragoş Săulescu a ajuns la un acord cu formaţia arădeană Naţional Sebiş.
Fostul mijlocaş al formaţiei de ligă secundă FC Caransebeş a venit la Sebiş liber de contract, după ce în iarnă semnase cu formaţia Măgura Cisnădie. Interesant este că fotbalistul gorjean avea un acord verbal, încă de la începutul anului 2016 cu actuala sa echipă, dar a acceptat o ofertă mai tentantă. Cu toate acestea, alegerea lui Săulescu nu i-a făcut pe oficialii de pe malul Crişului Alb să-şi schimbe părerea despre fotbalist. Astfel, mijlocașul de bandă a semnat o înţelegere valabilă pe un an, iar obiectivul său este promovarea în liga a doua. “Calitățile sale ne-au convins să trecem peste supărările din iarnă. Ne va ajuta cu siguranță, are doar 24 de ani și crește automat valoarea echipei”, a declarat Călin Cojocaru, managerul – antrenor al sebișenilor pentru sportarad.ro.
De altfel, echipa din Arad ar putea împrumuta şi un jucător legitimat la Craiova. “Ne-am înțeles cu CSU Craiova pentru împrumutul arădeanului Angelo Iuga, din generația de 1997 crescută la Atletico. Fotbalistul nu ne-a dat încă un răspuns cert, vom vedea”, a precizat Cojocaru.
Dragoș Săulescu și-a făcut junioratul la Pandurii şi are în palmares un titlu naţional universitar la fotbal alături de Universitatea “Constantin Brâncuşi” din Tg-Jiu. Mai mult, fotbalistul a participat în 2015 cu această formaţie la “European Universities Games”, turneu organizat la Osijek (Croaţia), unde gorjenii s-au clasat pe locul 5.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here