Autoutilitară, furată de fostul proprietar

435

AutoutilitaraSupărat că bărbatul căruia îi vânduse o autoutilitară nu i-a dat toţi banii promişi, un tânăr din Polovragi a decis să ia înapoi autovehiculul, considerând că acesta încă îi mai aparţine. Cum avea şi cheile maşinii, nu a fost prea greu să facă ce şi-a propus.

Din păcate, poliţiştii nu au fost de acord cu tânărul supărat, el fiind acum cercetat pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

Un tânăr în vârstă de 26 de ani din comuna Roşia de Amaradia a sunat duminică seara la 112 pentru a reclama că i-a fost furată autoutilitara pe care o lăsase parcată în faţa unui magazin alimentar din satul Ruget. La aproximativ 20 de minute de la sesizarea furtului, a fost găsită autoutilitara şi identificat şi autorul furtului, acesta dovedindu-se a fi chiar fostul proprietar al autovehiculului. “Urmare a aspectelor relatate de apelant, echipajelor de poliţişti aflate în teren le-au fost transmise imediat caracteristicile autoutilitarei. După aproximativ 20 de minute de la sesizarea furtului, poliţiştii care acţionau în filtrul rutier instituit pe DJ 675 C, între localităţile Roşia de Amaradia şi Alimpeşti, au oprit autoutilitara reclamată ca fiind sustrasă. La volan a fost identificat L.C., de 27 ani, din comuna Polovragi. Cu ocazia activităţilor de cercetare efectuate, s-a constatat că, în urmă cu aproximativ două luni de zile, L.C. a vândut autoutilitara, reclamantului C.I. Întrucât acesta din urmă nu a achitat în totalitate preţul convenit, L.C., care mai deţinea un rând de chei ale autoutilitarei, s-a deplasat în comuna Roşia de Amaradia, în staul Ruget, de unde a luat autoutilitara, considerând că aceasta îi aparţine”, a anunţat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj. Autoutilitara a fost restituită reclamantului, iar în cauză au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii judiciare, urmând ca la finalizarea anchetei, dosarul penal constituit să fie înaintat cu propuneri legale Parchetului de pe lângă Judecătoria Novaci.

R.L.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here