A încălcat toate regulile de circulaţie, şi a făcut o victimă

420

IMG_7314Nu mai avea dreptul de a conduce maşini, era băut şi nici nu şi-a pus centura. Şi totuşi s-a urcat la volan. Rezultatul este vătămarea corporală a unui pasager. Poliţia Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată telefonic, marţi, de un angajat al Spitalului Judeţean Târgu-Jiu, despre faptul că, la această unitate sanitară s-a prezentat o persoană ce a fost victima unui accident de circulaţie în cartierul Drăgoieni.

Imediat la faţa locului s-a deplasat echipa operativă, din cadrul Biroului Rutier Municipal Târgu-Jiu. Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că T.V.L., 28 ani, din localitate, aflându-se în perioada de suspendare a dreptului de a conduce autovehicule, în timp ce conducea un autoturism din direcţia Scoarţa – Târgu-Jiu, în cartierul Drăgoieni, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul direcţiei şi a intrat în coliziune cu gardul împrejmuitor al imobilului şi cu un stâlp dezafectat din lemn din cadrul reţelei de telefonie. În urma impactului a rezultat rănirea uşoară a lui B.M., 24 ani, care era pasager pe bancheta din spate. Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Târgu-Jiu, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

„Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat, nu purta centura de siguranţă, i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, iar în autovehicul nu au fost identificate aparate de detectare a undelor radar”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, subinspectorul Bogdan Scafeş. Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul de circulaţie, fiind întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor vătămare corporală din culpă, conducere a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce pe drumurile publice i-a fost suspendată şi care prezintă o concentraţie alcoolică ce depăşeşte limita legală.

Ana-Maria Catalinoiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here