Lot complet la Pandurii?

560

Pandurii a semnat în această iarnă cu patru noi jucători și Edi Iordănescu spune, cu mai puțin de două săptămâni înaintea primului meci de campionat din 2016, că acestea ar putea fi transferurile echipei gorjene înaintea play-off-ului.
Ca număr, campania de achiziții se potrivește cu ceea ce Edi Iordănescu cerea la finalul anului 2015, înainte de a pleca în vacanță, ca posturi însă lucrurile stau altfel. Tehnicianul Pandurilor dorea un fundaș central, un mijlocaș la închidere și un atacant central, însă până acum doar postul de mijlocaș central a fost acoperit așa cum și-a dorit. Ropotan și Răuță, pe lângă Droppa și Mrzljak, îi vor putea oferi lui Edi Iordănescu posibilitatea de a face ceea ce și-a dorit cu Săpunaru, adică să-l coboare în linia de fund. În schimb, în ceea ce privește postul de atacant central, conducerea clubului pare să fi ales să meargă tot pe mâna lui Hora avându-l pe Wellington ca variantă de avarie, brazilianul primind poate o nesperată cotă de încredere după un sezon de toamnă în care a împletit doar decepții și accidentări.
În aceste condiții, lotul lui Edi Iordănescu ar putea rămâne cel pe care acum îl are la dispoziție, tehnicianul fiind încă indecis dacă va mai apela la aducerea unui fundaș central sau va continua cu cei pe care-i are la dispoziție: “E foarte posibil ca Antal să fie ultimul transfer din această iarnă. Eventual, doar un singur jucător să mai aducem, pe postul de fundaș central. Însă, înainte de a lua această decizie, trebuie să tragem unele concluzii de lot pentru fiecare post. Iar la nivelul fundașilor centrali se pare că avem ceva probleme. Erico (n.r. – Erico da Silva) este out pentru 3 săptămâni după ce a cedat în pregătire, venind după o pauză lungă. La Vasiljevic e mai usoară situația, dar nici el nu e încă la 100% din capacitate. Ați și văzut că în lipsa lui Săpunaru, plecat la națională, am apelat la improvizații în axul central al apărării, dar e clar că odată cu redebutul oficial nu pot să merg pe asemenea soluții”, a explicat Edi Iordănescu.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here