Reţeta zilei – Tocăniţă de găină cu legume

495

Ingrediente:

O găină de 1,2 kg, sare, piper, seminţe de muştar, 4 linguri ulei, 5 cepe, 2 căţei usturoi, 400 g cartofi, 600 g ardei gras, 150 g vinete, 150 g conopidă, 200 g roşii, 800 ml supă de carne, boia, maghiran tocat.

Mod de preparare:

Găina se taie în bucăţi, se condimentează şi se prăjeşte în ulei pe toate părţile. Legumele se taie toate bucăţi potrivite şi se pun în cratiţă împreună cu găina. Se toarnă supa, seminţele de muştar, boiaua. Se fierb acoperit 50-60 min până se moaie. Se sărează şi se piperează . Se serveşte cu maghiran presărat. POFTĂ BUNĂ!

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here