Ingrediente:
– 6 tranşe de somon afumat
– 250 ml. Smântână lichidă
– 12 fire de ceapă verde
– 2 linguri smântână solidă
– mărar
– piper
Mod de preparare:
Fileul de somon se taie în 6 tranşe egale.Decupaţi tranşele de somon în dreptunghiuri egale. Tocaţi mărunt ceapa, dar păstraţi 2-3 fire pentru decor, apoi amestecaţi-o cu smântâna mai solidă, piperul şi resturile de somon care au fost tăiate mărunt. Separat, bateţi frişcă smântâna lichidă şi amestecaţi-o cu crema de somon obţinută anterior. Ungeţi dreptunghiurile de somon cu cremă şi rulaţile. Pentru decor, opăriţi câteva secunde cele 2-3 fire de ceapă şi cu frunzele legaţi rulourile. Mai puteţi folosi şi puţin mărar şi icre de somon. POFTĂ BUNĂ!
Timp de preparare: 20 min