Reţeta zilei – Ruladă din piept de pui cu şunculiţă

516

Ingrediente: 1 piept de pui, 6 ciuperci, sare, piper, şunculiţă ţărănească, roşii cherry, verdeaţă, ulei.

Mod de preparare:

Pieptul de pui se spală şi se taie ca să fie mai uşor pentru rulare. Se întinde pe un blat din lemn şi începem să realizăm umplutura, se adaugă ciuperci tăiate, sare, piper, şunculiţa şi se rulează cu ajutorul unor scobitori. Se poate pune şi nişte rondele de ceapă, după preferinţă. După rulare se pune pieptul rulat într-o tavă din yena unsă cu ulei, se adaugă lângă ciuperci întregi, roşii, iar deasupra se pun fâşii de şunculiţă ţărănească astfel încât să-l acoperim. Se presară sare, piper după gust şi se introduce în cuptorul încălzit. Se lasă la foc potrivit până ce rulada obţinută capătă o culoare aurie.

Se serveşte cald însoţit de legume.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here