Șeful de post de la Urdari a primit arest la domiciliu

602

Agentul Nicu Pasăre, cercetat de procurori pentru că ar fi încercat să obțină favoruri sexuale de la o femeie pe care o ancheta într-un dosar penal, a scăpat de cătușele pe care i le-au pus colegii săi la începutul săptămânii, dar nu și de problemele penale cu care s-a ales. El a fost arestat la domiciliu în baza unui mandat emis de către Judecătoria Târgu-Jiu, marți seara instanța stabilind că angajatul IPJ Gorj nu mai poate pleca de acasă în următoarele 30 de zile decât cu aprobare de la un judecător.
“Respinge propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Tg-Jiu în dosarul nr. 5055/P/2015, cu privire la inculpatul Pasăre Nicu,, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de favorizarea făptuitorului (…), folosirea abuzivă a funcției în scop sexual (…), fals intelectual (…) și uz de fals(…). Ia faţă de inculpatul Pasăre Nicu măsura preventivă a arestului la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 20.10.2015 până la data de 18.11.2015 inclusiv. În temeiul art. 221 alin. 1, alin. 2 şi alin. 5 Cod pr. pen., impune inculpatului Pasăre Nicu ca pe durata măsurii preventive dispuse să nu părăsească imobilul unde locuieşte menţionat în paragraful I fără permisiunea judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Târgu-Jiu sau din cadrul Tribunalului Gorj şi să respecte următoarele obligaţii: – să se prezinte în faţa organului de urmărire penală, a judecătorului de drepturi şi libertăţi, a judecătorului de cameră preliminară sau a instanţei de judecată ori de câte ori este chemat; – să nu comunice cu martorii Podărelu Alexandra-Simina, Tauru Bebe Rică, Cilibiu Petrișor-Ionuț, Bivolaru Gheorghe şi Purcărete Alexandru”, a stabilit instanța.
Decizia magistraților nu este una definitivă, polițistul contestând deja măsura luată împotriva sa, el sperând că o instanță superioară va anula arestul la domiciliu și îl va înlocui, eventual, cu măsura controlului judiciar, deși există posibilitatea ca un mandat de arestare să fie emis și de instanța respectivă. Pasăre a ajuns în situația respectivă după ce a fost reclamat de Alexandra Simina Podărelu pentru că i-ar fi făcut acesteia avansuri sexuale, promițându-i că o scapă de problemele penale pe care ea și soțul său le aveau pentru furt de cărbune și lemne.
Gelu Ionescu

1 COMENTARIU

  1. Cel mai rau pt d l sef de post pasare este ca are arest la domiciliul din rovinari adica un ap amarit pe care d l politist ol golise dr mobila si sunt doar peretii. Militian ul are o ditamai vila la bilteni cu iaz de peste a orice militian care se duce de 15 ani in fiecare simbata in bilciul de la pesteana in uniforma di isi umple masinile. Fosila asta de tablagiu nici la petreceri nu mergea cibil ci doar in uniforma. Acum sa mai umble in uniforma. Eu zic sa l ducem la ipj on arest ca acolo are de toate nu ca acasa. Ce curaj sa zica ca a inscenat procurorul ….. mai rahat cu ochi trebuia sa ti se infunde odata ca prea multe ai facut….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here