Gorjenii sunt invitaţi la „Nocturna bibliotecilor”

532

Biblioteca Judeţeană „Christian Tell” din Târgu-Jiu îi invită pe toţi cei interesaţi să-i treacă pragul în noaptea dinspre 25 spre 26 septembrie, când se va desfăşura „Nocturna bibliotecilor”.

Inițiată de Asociaţia Naţională a Bibliotecarilor şi Bibliotecilor Publice din România (ANBPR) începând din 2010, campania națională „Nocturna bibliotecilor” a ajuns la a șasea ediție și va avea ca partener și în acest an Asociația Bibliotecarilor din Republica Moldova (ABRM). Campania este dedicată promovării cărții, lecturii şi bibliotecii publice ca mediu alternativ de educație, informare, relaxare şi divertisment pentru publicul larg.

Dan C. Mihăilescu, invitat special
Anul acesta, Biblioteca Judeţeană „Christian Tell” a pregătit mai multe activităţi pentru cei care îi vor trece pragul în noaptea de vineri spre sâmbătă. Seara va începe la 19.30, cu campania „Cărţi şi condimente”, realizată de elevii de la Colegiul Naţional „Tudor Vladimirescu”. De la 20.30, cei prezenţi vor avea ocazia să se întâlnească cu Dan C. Mihăilescu şi să discute pe marginea întrebării „Cronicarul e aici, unde este cititorul?”. Începând cu ora 21.30, invitaţii vor fi răsfăţaţi cu muzică şi poezie, graţie invitaţilor Dan Vană şi membrii Cenaclului Columna.
R.L.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here