Economistul Capotă, din nou director financiar-contabil la SJU

479

De vineri, 18 septembrie, Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Târgu-Jiu are un nou director financiar-contabil, în persoana economistului Gigel Capotă. El a fost numit pe această funcţie prin dispoziţie a preşedintelui Consiliului Judeţean Gorj. Totodată, Corina Ratcu a revenit pe vechiul său post, respectiv economist la Serviciul Financiar – Contabilitate.

Gigel Capotă, fost şef al Gărzii Financiare Gorj, este din nou director financiar-contabil la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Târgu-Jiu. Economistul Capotă a mai fost numit pe această funcţie şi în vara anului trecut, atunci înlocuindu-l pe Cătălin Vienescu. De această dată, a înlocuit-o pe Corina Ratcu. „De astăzi (n.red.: 18 septembrie), prin dispoziţia preşedintelui Consiliului Judeţean, a fost numit în funcţia de director financiar-contabil Gigel Capotă, cu care noi am mai lucrat şi anul trecut. Corina Ratcu a revenit pe postul său de economist la Serviciul Financiar – Contabilitate”, a confirmat Tiberiu Tătaru, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu.
În momentul primei sale numiri în această funcţie, anul trecut, Capotă a declarat că experienţa este cea care-l recomandă. „Experienţă am, am mai fost director economic la UM Sadu, contabil şef la Garda Financiară, la Bucureşti lucram la Direcţia Generală a Finanţelor Publice pe servicii interne. Am luat legătura cu cei din Gorj pentru că în Bucureşti îmi era greu. Sunt mulţumit, în primul rând, că sunt acasă. Sper să fac treabă aici!”, a spus Gigel Capotă, noul director financiar-contabil al SJU Târgu-Jiu.
De precizat că în urmă cu o lună de zile se vehicula că Gigel Capotă, fostul şef al Corpului de Control al Agenţiei Naţionale de Cadastru şi Publicitate Imobiliară(ANCPI), totodată ex-director economic al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu şi fost comisar şef al Gărzii Financiare Gorj, ar fi fost în cărţi pentru revenirea la cârma Uzinei Mecanice (UM) Sadu, dată fiind experienţa sa în cadrul fabricii de armament.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here