Emoții pentru Cupa Ligii

451

După ce anul trecut Pandurii a jucat pentru prima dată în istoria clubului cu un trofeu pe masă, în Cupa Ligii, echipa gorjeană speră să repete traseul frumos din sezonul precedent și, de ce nu, să obțină la anul trofeul pus în joc.
Mâine, la ora 11.00, la sediul Ligii Profesioniste de Fotbal, va avea loc tragerea la sorți a primului tur al Cupei Ligii-Adeplast, ediția 2015-2016. Organizatorii vor să facă din această competiție una din ce în ce mai interesantă, drept urmare au ales ca la tragerea la sorți să participe în premieră, alături de oficialii cluburilor, și suporteri ai echipelor înscrise în competiție. La finalul tragerii la sorți va avea loc Adunarea Generală a LPF.
Sezonul trecut, Pandurii și-a început traseul din Cupa Ligii la Mediaș, acolo unde a învins greu, cu un gol marcat în prelungiri, pe Gaz Metan, scor 1-0 pentru echipa antrenată atunci de Petre Grigoraș. În sferturi, cu Dorian Gugu pe bancă în calitate de antrenor interimar, Pandurii a învins la Târgu-Jiu, cu 2-0, pe Oțelul Galați. A urmat o dublă confruntare cu Dinamo în semifinale și, spre bucuria fanilor gorjeni, o dublă victorie, 2-1 la Târgu Jiu și 3-1 în Ștefan cel Mare. Finala disputată de Pandurii pe Național Arena contra Stelei a adus și primul eșec din această competiție, unul cu 3-0, care a dus trofeul în vitrina echipei bucureștene.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here