Roman, eroul pandurilor cu Iași

459

Mihai Roman, golgheterul oltenilor în sezonul trecut, a marcat primele sale goluri în actuala stagiune, cu CSMS Iași.

Roman a fost omul meciului cu Iași reușind o „dublă”, în minutele 20 și 37, dar și o pasă de gol. „Am făcut un joc foarte bun, sunt bucuros că am reușit să marchez și țin să dedic golul familie mele, nepotului meu și părinților. Echipa a adus prima victorie, fără ei nu pot să fac nimic și ne bucurăm că toți am pus umărul la acest succes. Am avut emoții la penalty, am ratat în prima fază, apoi am avut noroc că a sărit mingea înapoi la mine și am înscris.”, a declarat Roman. Vârful oltenilor a anunțat că vrea titlul de golgheter în acest sezon după ce anul trecut a terminat al doilea, după Tade.
„Țintesc sus și îmi propun să devin golgheter, dar primordial e să câștigăm meciul. Sper să marchez mai mult ca anul trecut și prin golurile mele să-mi ajut echipa să ne îndeplinim obiectivul”.
Și Edi Iordănescu speră ca elevul său să-și mențină apetitul de gol din campionatul trecut când a marcat de 16 ori.
„Mihai Roman a demonstrat multe, mai are foarte multe de demonstrat, e un un jucător cu foarte mult potențial, golgheterul echipei de anul trecut și sper să fie și anul acesta. A intrat și în atenția specialiștilor din străinătate, sper să intre și în atenția echipei naționale, dar pentru asta trebuie să avem rezultate. De la locul 7 în jos e greu să atragi atenția. A făcut un joc reușit, a fost eficient și pentru asta îl felicit, dar meritul a fost al întregii echipe”, a declarat Iordănescu.
5 goluri a marcat Mihai Roman în 2015 contra trupei lui Nicolo Napoli. În returul sezonului trecut a marcat o triplă la Târgu Jiu când Pandurii a câștigat cu 5-2, iar acum, la Severin, a înscris o “dublă”.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here