Preşedintele CA-ului UATAA Motru era să se ardă singur

581

Ion Sanda, directorul Şcolii Gimnaziale nr.2 din Motru, totodată preşedinte al Consiliului de Administraţie al Uzinei de Agent Termic şi Apă din municipiu, a avut un început de săptămână fierbinte şi la propriu şi la figurat. Deşi mulţi încearcă să-l ardă, pe linie politică şi administrativă, Sanda era, în urmă cu două zile, gata să se ardă singur. Asta după ce, maşina personală cu care se deplasa a luat foc în timp ce autoturismul rula în zona localităţii Ploştina.

Fostul democrat-liberal Ion Sanda, acum membru al PSD Motru, a avut parte de un incident neplăcut, la începutul acestei săptămâni, devenind victima propriei maşini care a luat foc instantaneu, probabil de la un contact electric imperfect. Sanda aflat la volanul maşinii sale, un Renault vechi de un deceniu, a tras o sperietură groaznică, mai ales că în momentul incendiului uşile autoturismului s-ar fi blocat. Cu chiu cu vai, profesorul a ieşit din maşina aflată în flăcări şi s-a gândit cum să stingă focul. Pentru că nu avea însă extinctor în dotarea autoturismului vechi, Sanda s-a uitat neputincios cum maşina sa era devorată de flăcări, în scurt timp din aceasta mai rămânând un morman de fiare. Resturile maşinii au fost ridicate pe o platformă, ceva timp mai târziu, iar ce a mai rămas din autovehicul a fost dus la ACR.
Sanda a rămas cu paguba şi cu trauma psihică suferită, pe care nu şi-a ascuns-o, nici măcar a doua zi, în faţa colegilor, prietenilor şi a familiei.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here