Judecarea apelului în dosarul „Referendumul”, pe 28 septembrie

471

Înalta Curte de Casație și Justiție a stabilit pentru data de 28 septembrie primul termen pentru judecarea apelului declarat în dosarul „Referendumul”, în care Liviu Dragnea a fost condamnat la un an închisoare cu suspendare, fiind acuzat de fraudarea referendumului organizat în 2012 pentru demiterea președintelui Traian Băsescu.
Potrivit DNA, demersul lui Dragnea a fost susținut de 74 de persoane, președinți și membri ai unor secții de votare din localități din județele Teleorman, Vrancea, Gorj și Olt, în sarcina cărora s-a reținut falsificarea, prin orice mijloace, a documentelor de la birourile electorale și introducerea în urnă a unui număr suplimentar de buletine de vot decât cele votate de alegători, infracțiuni comise sub forma autoratului, complicității sau a instigării.

3 COMENTARII

  1. Dacă șeful rețelei a luat doar un an de pîrnaie cu suspendare, ce rost mai are să dezvoltăm subiectul, mai ales cînd individul devine șeful psd-ului după ce-și dă demisia din toate funcțiile din partid ?! Să trăiască și să stăpînească această țară toți pușcăriașii, Doamne ajută !

  2. Merita!!! Dar nu va lua!!! Si-a aranjat el terenu!!Romania nu este in faza de a aresta infractori si in faza de a-i face oameni cinstiti !!au furat intreprinderi de stat au luat mita …..si alte infractiuni fff grave si le da 2-3 ani!! Pe care ii fac in regim special, adica vizite drepturi la pachete nelimitat!! Unde e dreptatea?? Pagube nerecuperate!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here